O nama

New Page se bavi razvojem i unapređenje korištenja informacionih sistema u savremenom poslovnom okruženju, izradom web i mobilnih aplikacija, razvojem softwer-a i kreiranjem inovativnih hardvera. Više od pola decenije bavljenja pitanjima inovacija i preduzetništva u IT sektoru, aktivnosti New Page se kreću od onih usmjerenih na razvoju softvera za različite klijente i projekte, uključujući naučna istraživanja, do obimnog iskustva u kreiranju različitih obrazovnih programa za sticanje IT vještina, namijenjenih različitim ciljnim grupama. Pored toga, New Page je prepoznat kao jedan od najuspješnijih primjera inovativno preduzetničke inicijative mladih u Crnoj Gori.

New Page doo ima sjedište u Podgorici, ali djeluje na prostoru cijele Crne Gore, pa i šire. Na realizaciji zahtjeva svih klijenata New Page-a, posvećeno radi tim od četvoro mladih i kreativnih programera, dizajnera i menadžera, koji profesionalno stvaraju inovativna rješenja, unaprijeđuju postojeća, uvijek spremni za nove projekte, što sa sobom nosi ozbiljnu posvećenost i odgovornost, sa izvjesnošću uspješne realizacije zacrtanih ciljeva.

Svakom poslovnom poduhvatu naš tim posvećuje posebnu pažnju, osluškujući njegovu specifičnost, kako bi mu dali jedinstvenost i funkcionalnost. Trudimo se biti izrazito kreativni, brzi, povoljni, ali i predusretljivi u ograničenim vremenskim rokovima. Veliki broj zadovoljnih klijenata, uspješnih projekata, realizovanih ideja i kreiranih rješenja su naša najbolja referenca.Vizija

Moderna i snažna kompanija koja razvija i održava najbolje odnose sa klijentima na bazi profesionalizma i poštovanja rokova.Ciljevi

• Razvoj i imlementacija ICT rješenja,

• Održavanje računarskih mreža, servisom opreme, zakupom domena, hosting i mail server,

• Izrada i održavanje Web i mobilnih aplikacija, softwer-a,

• On-line promocija za potrebe klijenata,

• Brendiranje, dizajn, prelom i štampu.

• Prodaja i distribucija tonera i ketridža,

• Implementacija on-line plaćanja,

• Edukacija kompanija o benefitima korištenja ICT tehnologije,

• Prodaja kancelarijskog materijala, hardver opreme i zanimljive stvari, koje mogu uljepšati vaš poslovni ambijent.


Misija

Razvoj i unapređenje korištenja ICT alata u savremenom biznis okruženju u Crnoj Gori i regionu. Efikasna prodajna mreža sastavljena od iskusnih profesionalaca.